Open skate 14.9.01.09.2016

Open skate 14.9.
Jyväskylä Roller Derby ry järjestää ilmaisen open skate -lajikokeilutapahtuman keskiviikkona 14.9.2016 klo 20.00–21.30 Halssilan koulun liikuntasalissa osoitteessa Lokintie 9. Open skatessa pääset tutustumaan roller derbyyn kokeilemalla varusteita ja seuraamalla joukkueen demonstraatiota pelin kulusta.

Lainaamme kokeilun ajaksi luistimet ja tarvittavat suojavarusteet. Pukeutumisen on hyvä olla joustavaa ja tarpeeksi tiukkaa, jotta suojat on helppo laittaa päälle. Roller derbyssä käytetään luistinten ja kypärän lisäksi polvi-, kyynär- ja rannesuojia. Myös hammassuojat tulevat käyttöön myöhemmässä vaiheessa, kokeilutapahtumassa niitä ei tarvita. 🙂
Open skatessa voi myös ilmoittautua 5.10.2016 alkavalle uusien luistelijoiden kurssille eli fresarikurssille. Kurssilla opetellaan lajin perustaidot alkeista alkaen ja sen jälkeen suoritetaan taitotesti, jossa varmistetaan, että pelaajan on turvallista osallistua peleihin. Aloittelijakurssi on syksyn ajan keskiviikkoiltaisin Halssilan koululla ja sen hinta on 60 euroa. Kurssista saa lisää tietoa open skate –tapahtumassa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jyvaskylarollerderby.fi.
Roller derbyn pariin ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet sukupuoleen katsomatta. Tapoja osallistua on monia, sillä lajiin kaivataan mukaan niin pelaajia, tuomareita kuin toimitsijoita eli NSO (non-skating official) -henkilöitä. Toimitsijoina voivat toimia myös alle 18-vuotiaat, roller derbyn pelaamiseen ikäraja on 18 vuotta.

Tervetuloa mukaan!

Liity myös facebook-tapahtumaan.

 

————————–—————

Interested in becoming a roller derby player, referee or a non-skating official (NSO)? Please make your way to Jyväskylä Roller Derby’s..

OPEN SKATE NIGHT!
– Get to know a new, interesting contact sport
– Witness players simulate a real derby game
– Try on quad roller skates and gear
– Chat with current roller derby players
– Get tips on which skates and gear to buy

Don’t speak Finnish yet? This is not a problem! Although roller derby is a team sport involving lots of communication, the game itself is always played in English. Finnish is spoken outside the track which, then again, might be a good way to learn the language. Remember that you will try derby at your own risk.

Open Skate event is held on
• Wednesday September 19th
8:15PM-9:30PM in Halssilan koulu (elementary school in Halssila), Lokintie 9

Notice! Please note that as with all contact sports, roller derby players and refs must be at least 18 years old. However, we are also looking for referees and non-skating officials, so we also welcome men and under 18 year olds.
Welcome!

Facebook event here

Kommentoi julkaisua